Sergiana Center Brasov | Evenimente
156
page-template-default,page,page-id-156,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,large,
 

PAȘI ÎN DOI


Organizare Nunta

  Nunta şi botezul sunt pe lista momentelor unice, momente care se prelungesc urmându-ne în viaţă prin amintiri. Astfel de clipe se cer trăite într-un loc special, înconjuraţi de cei dragi şi de oameni atenţi la dorinţele noastre. Oameni care ştiu ce, cum şi când se fac lucrurile astfel încât rezultatul să fie perfect. Noi ştim că Sergiana Center este un astfel de loc.

PETRECERI FESTIVE


petreceri-festive
Aniversările şi evenimentele festive adună la un loc oameni care îşi doresc să petreacă şi să împărtăşească bucuria lor cu cei ce îi înconjoară. Indiferent de dimensiunile grupului Sergiana Center vă poate configura oferta potrivită atât pentru o petrecere intimă, într-un spaţiu cochet, unde prichindeii să aibă un colţ numai al lor, sau pentru o festivitate cu numeroşi invitaţi. Mâncare bună, fericit completată de băuturi alese şi saloane elegante, acestea sunt atuurile incontestabile ale Centrului de evenimente Sergiana Center.

EVENIMENTE BUSINESS


Evenimente-Business
Legăturile care se creează între companii, conexiunile dintre membrii aceleaşi firme, toate se consolidează prin reuniuni la care ambianţa civilizată şi elegantă, bufetul bine asortat, chiar şi personalul prompt dar discret, sunt importante la reuşita unui astfel de eveniment. Spaţiile versatile ale centrului de evenimente şi dotările tehnice permit organizarea de cursuri, seminarii, conferinţe sau sesiuni de training.

EVENIMENTE SERGIANA


Evenimente-Sergiana
În Calendarul Sergiana, până acum, sunt trei mari petreceri care au devenit tradiţionale: Revelionul, Balul Mascat şi Petrecerea Doamnelor, de 8 Martie. Reperele stabile care rimează cu Sergiana sunt, de fiecare dată, mâncare bună din belşug, muzică bună şi veselie. De fiecare dată ceva se schimbă: fie apare o propunere de karaoke, fie alţi protagonişti propun un alt show. Însă totul trebuie să se petreacă la acelaşi nivel, cel al aşteptărilor dumneavoastră atunci când Sergiana vă lansează o invitaţie.