Sergiana Center Brasov | EVENIMENTE BUSINESS
170
page-template-default,page,page-id-170,page-parent,page-child,parent-pageid-156,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,large,
 

EVENIMENTE BUSINESS


  Legăturile care se creează între companii, conexiunile dintre membrii aceleaşi firme, toate se consolidează prin reuniuni la care ambianţa civilizată şi elegantă, bufetul bine asortat, chiar şi personalul prompt dar discret, sunt importante la reuşita unui astfel de eveniment. Spaţiile versatile ale centrului de evenimente şi dotările tehnice permit organizarea de cursuri, seminarii, conferinţe sau sesiuni de training.

CURSURI/SEMINARII

Cursuri-Seminarii

Tot mai multe companii înţeleg că investiția în resursa umană a devenit o direcție strategică de dezvoltare. Cursurile, seminarile şi diverse formule de training fac parte din arsenalul de mijloace utilizate pentru pregătirea şi perfecţionarea personalului.

CONFERINŢE

Conferinte

Locaţia este unul dintre argumentele forte care pot asigura succesul unei conferinţe de presă sau al unei prezentări. Sergiana Center este soluţia care vă conduce spre superlativ în demersul de organizare a unui astfel de eveniment.

 

DOTĂRI


– videoproiector
– ecran de proiecție
– flipchart
– consolă de amplificare
– microfon,
– sonorizare
– mese cocktail
– WiFi – internet gratuit

Sergiana Center – Brasov,
Bd. Mihail Kogălniceanu, nr 15

SERVICII


• seminarii
• conferințe
• lansări de produs
• festivități
• prezentări
• banchete

centruevenimente@sergiana.ro

office.restaurante@sergina.ro

client@sergiana.ro

www.sergianacenter.ro

www.sergianagrup.ro

www.facebook.com/sergianacenter

Consultanță în personalizarea meniului

FACILITĂȚI ȘI SERVICII GRATUITE


Consultanță

ConsultantaVeți întâlni o echipă de profesioniști care vă vor ghida începând cu stabilirea meniului și a listei de băuturi și vor identifica soluții pentru întrebările legate de orice aspect al organizării evenimentului.

Degustare meniu

Degustare-meniuDegustarea meniului se face cu o săptămână înainte de nuntă.

Saloane evenimente

saloane-evenimenteOrganizarea evenimentelor la Sergiana Center nu presupune achitarea unei chirii sau o altă formă de taxare pentru sală.

Personal calificat

Personal-calificatPentru personalul de deservire, atât cel de sală cât și cel auxiliar, nu se percepe nici o formă de plată suplimentară. Calitatea serviciilor este garantată de standardele înalte pe care Sergiana și le-a impus.

Prezentare Saloane

Prezentare-saloaneAlegerea salonului este un moment important. Vizionarea saloanelor alături de consultanţii noştri vă dă posibilitatea să alegeţi spaţiul care răspunde cel mai bine dorinţelor dumneavoastră.

Dotări pentru copii

Dotari-pentru-copiiSpațiile generoase ale complexului permit organizarea unui spațiu dedicat copiilor, iar dotările răspund gustului și exigenței prichindeilor.

Accesorii mese

Accesorii-meseFețe de masă: 10 variante cromatice
Huse pentru scaune: 8 variante cromatice ale accesoriilor.

Cameră de odihnă

Camera-de-odihnaPuteți beneficia de una dintre camerele de repaus din incinta complexului.
Acestea sunt dotate cu grup sanitar propriu, inclusiv cabină de duș.

Accesorii eveniment

Accesorii-evenimentCutie dar.
Vaze tubulare flori eveniment.
Vaze buchet mireasă si nasă.
Suporturi pentru aranjamente florare.
Oglinzi și platouri pentru bufet fructe.

Videoproiector / Flipchart

Videoproiector-FlipchartVa punem la dispoziție videoproiectoare, ecrane de proiecție, flipchart, și o consolă de amplificare cu microfon și pupitru.

Numerotare mese

numerotare-meseVă punem la dispozitie indicatoare cu numerotarea meselor. Ramâne să vă anunțați invitații la ce masă vor sta. Problema listei de meniu se poate rezolva in același mod.

Retea Wireless

WirelessInternet gratuit cu trafic nelimitat.