Sergiana Center Brasov | CONFERINTE BUSINESS
174
page-template-default,page,page-id-174,page-child,parent-pageid-170,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,large,
 

CONFERINȚE BUSINESS


Locaţia este unul dintre argumentele forte care pot asigura succesul unei conferinţe de presă sau al unei prezentări. Sergiana Center este soluţia care vă conduce spre superlativ în demersul de organizare a unui astfel de eveniment.

Cele 5 saloane vă oferă posibilitatea de a avea la dispoziţie o locaţie modernă şi elegantă a cărei capacitate să se muleze pe orice număr de participanţi. Mai mult, puteţi alege salonul care corespunde pentru orice moment al evenimentului: prezentare, discuţii, proiecţii video, coffe break sau cocktail.

Suportul pe care vi-l putem acorda prin intermediul consultanţilor noştri poate fi acel plus care vă va conduce spre soluţii pe care nu le-aţi identificat încă. Serviciile consultanţilor noştri vă sunt oferite în mod gratuit.

La organizarea unei conferinţe, fie că este vorba de o conferinţă de presă sau o prezentare cu public, în cadrul complexului Sergiana Center beneficiaţi de următoarele facilităţi:

  • – utilizarea sălii pe care aţi ales-o nu presupune achitarea unei extra taxe sau chirii. Costurile de organizare sunt strict cele prezentate de echipa noastră de consultanţi;
  • – husele pentru mese şi scaune fac parte din accesoriile pentru decorarea sălilor şi sunt incluse în dotarea complexului. Dacă vă sunt necesare, ele vă sunt puse la dispoziţie în mod gratuit. Puteţi alege din 10 variante cromatice, pentru husele de mese, şi 8 variante ale accesoriilor pentru scaune. Toate modele sunt expuse în show-room-ul de la parterul clădirii;
  • – pentru personalul de deservire , atât cel de sală, cât şi cel auxiliar, nu se percepe nici o formă de plată suplimentară. Alocarea şi dimensionarea personalului necesar revine în mod exclusiv managementului Sergiana Center;
  • – dotarea tehnică a complexului include flipchart, video proiectoare, consolă de amplificare dotată cu microfon şi sursă de lumină proprie.
  • – portofoliul de preparate este extrem de variat şi poate include formule diferite de servire, inclusiv bufet suedez. Consultanţii noştri vă vor ajuta să definiţi cea mai bună formulă de meniu pentru un cocktail sau pauzele dedicate servirii mesei. Ei sunt cei care vă pot sfătui cum să alegeţi şi să armonizaţi preparatele, cum să le asociaţi cu băuturile sau pur şi simplu să structuraţi pachetul de băuturi şi preparate în funcţie de eveniment şi numărul de participanţi.

CONSULTANŢĂ ÎN ORGANIZAREA EVENIMENTELOR


consultanta

Consultanţii SERGIANA vă sprijină în organizarea oricărui gen de evenimente!