Sergiana Center Brasov | ORGANIZARE NUNȚI
162
page-template-default,page,page-id-162,page-child,parent-pageid-158,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,large,
 

ORGANIZARE NUNȚI


Cu ce începem?… este prima întrebare comună pe care şi-o pun viitorii miri, după ce au hotărât să se căsătorească. Ce a rămas încă nerezolvat?… e întrebarea care-I va urmări până în ultimele zile dinaintea nunţii.

Pe tot acest parcurs, puteţi să scăpaţi de întrebări sâcâitoare începând din momentul în care decideţi să vă programaţi nunta în unul dintre cele 5 saloane ale complexului Sergiana Center.

Experienţa acumulată şi relaţiile de parteneriat stabilite cu furnizorii nostri, le permit consultanţilor pe care îi veţi întâlni aici să vă răspundă la întrebări şi chiar să vă indice soluţii care nu vă erau cunoscute.

E un suport pe care vi-l oferim în mod gratuit.
E bine să reţineţi că la Sergiana Center veţi întâlni consultanţi, nu vânzători. Uitaţi prejudecăţile, miturile despre nunţi şi restaurante, sau sfaturile rudelor şi ale prietenilor care vă povestesc experienţe de la nunta lor. Sergiana Center este altceva! Ca să vă puteţi convinge, ajunge să încercaţi. Până atunci, iată câteva detalii importante:

– Organizarea nunţii la Sergiana Center nu presupune achitarea unei chirii sau o altă formă de taxare pentru utilizarea sălilor de banchet;
– Husele pentru mese şi scaune fac parte din accesoriile pentru decorarea sălilor şi sunt incluse în dotarea complexului. Ele vă sunt puse la dispoziţie în mod gratuit.

Puteţi alege din 10 variante cromatice, pentru husele de mese, şi 8 variante ale accesoriilor pentru scaune. Toate modelele sunt expuse în show-room-ul de la parterul clădirii;
Pentru personalul de deservire, atât cel de sală, cât şi cel auxiliar, nu se percepe nici o formă de plată suplimentară.

Alocarea şi dimensionarea personalului necesar revine în mod exclusiv managementului Sergiana Center;

– Portofoliul de preparate din care se configurează un meniu pentru nuntă la Sergiana Center cuprinde, doar la capitolul Gustări, peste 110 preparate grupate în 4 variante orientative, mai mult de 30 de reţete pentru felul principal, 25 de preparate din peşte, 8 tipuri distincte de sarmale grupate în 8 combinaţii diferite, iar lista nu se termină aici.

Variantele de meniu care vă sunt prezentate de consultanţii nostri sunt orientative. Vă veţi configura meniul conform dorinţelor dumneavoastră, ajutaţi de consultanţii nostri.

Experienţa lor în acest domeniu vă va fi extrem de utilă. Ei sunt cei care vă pot sfătui cum să alegeţi şi să armonizaţi preparatele, cum să le asociaţi cu băuturile şi să conturaţi ritmul în care vor fi serviţi invitaţii;

– Un alt mit care va fi demolat, în clipa în care alegeţi Sergiana Center, este acela care spune că ieşi mai bine la nuntă, dacă ai băutura ta. Fals! – Şi rămâne fals chiar în cazul băuturii de la cumătru sau supermarket. Când veţi face suma cu bonul de la supermarket, bătaia de cap cu depozitarea, benzina, agitaţia cu transportul băuturii, veţi remarca faptul că nu aţi făcut nici o economie.

În schimb aţi descoperit o sursă de stress şi aţi făcut risipă. Mizaţi pe priceperea şi onestitatea consultanţilor noştri şi nu veţi pierde.

Preţul va fi bun, nu veţi avea prea puţină băutură, sau prea multă, ca să vă transformaţi casa-n depozit de băuturi începând cu a doua zi după nuntă.


CONSULTANŢĂ ÎN ORGANIZAREA EVENIMENTELOR


consultanta

Consultanţii SERGIANA vă sprijină în organizarea oricărui gen de evenimente!