Sergiana Center Brasov | PETRECERI FESTIVE
160
page-template-default,page,page-id-160,page-parent,page-child,parent-pageid-156,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,large,
 

PETRECERI FESTIVE


Aniversările şi evenimentele festive adună la un loc oameni care îşi doresc să petreacă şi să împărtăşească bucuria lor cu cei ce îi înconjoară. Indiferent de dimensiunile grupului Sergiana Center vă poate configura oferta potrivită atât pentru o petrecere intimă, într-un spaţiu cochet, unde prichindeii să aibă un colţ numai al lor, sau pentru o festivitate cu numeroşi invitaţi. Mâncare bună, fericit completată de băuturi alese şi saloane elegante, acestea sunt atuurile incontestabile ale Centrului de evenimente Sergiana Center.

PETRECERI COPII

Petrecer--Copii
Doriți să organizaţi o petrecere pentru copii şi vă doriţi siguranţa unor preparate gustoase şi de calitate?

Sergiana Center e soluţia! Saloanele generoase permit organizarea unui spaţiu dedicat copiilor, iar dotările răspund gustului şi exigenţei prichindeilor.

PETRECERI ANIVERSARE

Petreceri-Aniversare
Orice aniversare e prilej de bucurie care trebuie împărtăşită cu cei dragi. Petrecerea care încununează momentul trebuie să fie şi ea specială. Suportul pe care vi-l putem acorda prin intermediul consultanţilor noştri poate fi acel plus care vă va scăpa de bătăi de cap, iar petrecerea va deveni un moment memorabil pentru toţi invitaţii.

 

FACILITĂȚI ȘI SERVICII GRATUITE


Consultanță

ConsultantaVeți întâlni o echipă de profesioniști care vă vor ghida începând cu stabilirea meniului și a listei de băuturi și vor identifica soluții pentru întrebările legate de orice aspect al organizării evenimentului.

Degustare meniu

Degustare-meniuDegustarea meniului se face cu o săptămână înainte de nuntă.

Saloane evenimente

saloane-evenimenteOrganizarea evenimentelor la Sergiana Center nu presupune achitarea unei chirii sau o altă formă de taxare pentru sală.

Personal calificat

Personal-calificatPentru personalul de deservire, atât cel de sală cât și cel auxiliar, nu se percepe nici o formă de plată suplimentară. Calitatea serviciilor este garantată de standardele înalte pe care Sergiana și le-a impus.

Prezentare Saloane

Prezentare-saloaneAlegerea salonului este un moment important. Vizionarea saloanelor alături de consultanţii noştri vă dă posibilitatea să alegeţi spaţiul care răspunde cel mai bine dorinţelor dumneavoastră.

Dotări pentru copii

Dotari-pentru-copiiSpațiile generoase ale complexului permit organizarea unui spațiu dedicat copiilor, iar dotările răspund gustului și exigenței prichindeilor.

Accesorii mese

Accesorii-meseFețe de masă: 10 variante cromatice
Huse pentru scaune: 8 variante cromatice ale accesoriilor.

Cameră de odihnă

Camera-de-odihnaPuteți beneficia de una dintre camerele de repaus din incinta complexului.
Acestea sunt dotate cu grup sanitar propriu, inclusiv cabină de duș.

Accesorii eveniment

Accesorii-evenimentCutie dar.
Vaze tubulare flori eveniment.
Vaze buchet mireasă si nasă.
Suporturi pentru aranjamente florare.
Oglinzi și platouri pentru bufet fructe.

Videoproiector / Flipchart

Videoproiector-FlipchartVa punem la dispoziție videoproiectoare, ecrane de proiecție, flipchart, și o consolă de amplificare cu microfon și pupitru.

Numerotare mese

numerotare-meseVă punem la dispozitie indicatoare cu numerotarea meselor. Ramâne să vă anunțați invitații la ce masă vor sta. Problema listei de meniu se poate rezolva in același mod.

Retea Wireless

WirelessInternet gratuit cu trafic nelimitat.