Sergiana Center Brasov | FACILITĂȚI
190
page-template-default,page,page-id-190,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,large,
 

FACILITĂȚI ȘI SERVICII GRATUITE

Consultanță

ConsultantaVeți întâlni o echipă de profesioniști care vă vor ghida începând cu stabilirea meniului și a listei de băuturi și vor identifica soluții pentru întrebările legate de orice aspect al organizării evenimentului.

Degustare meniu

Degustare-meniuDegustarea meniului se face cu o săptămână înainte de nuntă.

Saloane evenimente

saloane-evenimenteOrganizarea evenimentelor la Sergiana Center nu presupune achitarea unei chirii sau o altă formă de taxare pentru sală.

Personal calificat

Personal-calificatPentru personalul de deservire, atât cel de sală cât și cel auxiliar, nu se percepe nici o formă de plată suplimentară. Calitatea serviciilor este garantată de standardele înalte pe care Sergiana și le-a impus.

Prezentare Saloane

Prezentare-saloaneAlegerea salonului este un moment important. Vizionarea saloanelor alături de consultanţii noştri vă dă posibilitatea să alegeţi spaţiul care răspunde cel mai bine dorinţelor dumneavoastră.

Dotări pentru copii

Dotari-pentru-copiiSpațiile generoase ale complexului permit organizarea unui spațiu dedicat copiilor, iar dotările răspund gustului și exigenței prichindeilor.

Accesorii mese

Accesorii-meseFețe de masă: 10 variante cromatice
Huse pentru scaune: 8 variante cromatice ale accesoriilor.

Cameră de odihnă

Camera-de-odihnaPuteți beneficia de una dintre camerele de repaus din incinta complexului.
Acestea sunt dotate cu grup sanitar propriu, inclusiv cabină de duș.

Accesorii eveniment

Accesorii-evenimentCutie dar.
Vaze tubulare flori eveniment.
Vaze buchet mireasă si nasă.
Suporturi pentru aranjamente florare.
Oglinzi și platouri pentru bufet fructe.

Videoproiector / Flipchart

Videoproiector-FlipchartVa punem la dispoziție videoproiectoare, ecrane de proiecție, flipchart, și o consolă de amplificare cu microfon și pupitru.

Numerotare mese

numerotare-meseVă punem la dispozitie indicatoare cu numerotarea meselor. Ramâne să vă anunțați invitații la ce masă vor sta. Problema listei de meniu se poate rezolva in același mod.

Retea Wireless

WirelessInternet gratuit cu trafic nelimitat.


Nu doar eleganţa şi ambianţa specială a saloanelor din complexul Sergiana Center sunt argumente pentru alegerea sa ca acea locaţie care poate trensforma un eveniment într-un moment memorabil.

Centrul pune la dispoziţia organizatorilor şi participanţilor la evenimentele o serie de facilităţi, pornind de la dotarea generală, până la standardul de calitate ridicat al serviciilor prestate.
Principalele facilităţi tehnice care reprezintă beneficii, atât pntru organizatori, cât şi pentru invitaţi, sunt următoarele:

* accesul către cele 5 saloane se face din 3 zone distincte ale complexului astfel încât aglomerarea căilor de acces este evitată chiar şi în situaţia utilizării tuturor saloanelor din incintă;
* la parcările publice din imediata vecinătate a centrului de evenimente se adaugă o parcare proprie care conferă un plus de confort invitaţilor încă din momentul sosirii;
* saloanele sunt deservite de 3 garderobe, repartizate astfel încât să asigure acest serviciu pentru invitaţii din fiecare zonă a complexului;
* fiecare salon dispune de instalaţie de climatizare;
* în dotarea centrului de evenimente există video proiectoare, ecrane de proiecţie, flipchart şi o consolă de amplificare cu microfon şi pupitru, iar ambele sectoare ale Salonului Ivory dispun de reţea de amplificare proprie.

În ceea ce priveşte calitatea preparatelor culinare şi cea a serviciilor, cartea de vizită a centrului de evenimente nu lasă loc pentru semne de întrebare sau îndoieli: complexul este integrat în structura Grupului Sergiana. Experienţa acumulată de membrii echipei Sergiana Center şi relaţiile de parteneriat stabilite cu furnizorii nostri, le permit consultanţilor noştri să vă răspundă la întrebări şi chiar să vă indice soluţii care nu vă erau cunoscute. Pe parcursul organizării unui eveniment puteţi apela la consultanţii noştri, iar acesta este un suport pe care vi-l oferim în mod gratuit.

La organizarea unei petreceri în cadrul complexului Sergiana Center beneficiaţi de următoarele facilităţi:

* utilizarea sălilor de banchet nu presupune achitarea unei chirii sau o altă formă de taxare în cazul organizării unui eveniment;
* husele pentru mese şi scaune fac parte din accesoriile pentru decorarea sălilor şi sunt incluse în dotarea complexului. Ele vă sunt puse la dispoziţie în mod gratuit. Puteţi alege din 10 variante cromatice, pentru husele de mese, şi 8 variante ale accesoriilor pentru scaune. Toate modele sunt expuse în show-room-ul de la parterul clădirii;
* pentru personalul de deservire, atât cel de sală, cât şi cel auxiliar, nu se percepe nici o formă de plată suplimentară. Alocarea şi dimensionarea personalului necesar revine în mod exclusiv managementului Sergiana Center;
* portofoliul de preparate din care se configurează un meniu la Sergiana Center cuprinde zeci de preparate pentru fiecare repriză a meniului, iar în cazul gustărilor numărul preparatele posibile trece de 100. Variantele de meniu care vă sunt prezentate de consultanţii nostri sunt orientative.

Vă puteţi configura meniul conform dorinţelor dumneavoastră, fiind asistaţi de consultanţi. Ei sunt cei care vă pot sfătui cum să alegeţi şi să armonizaţi preparatele, cum să le asociaţi cu băuturile şi să conturaţi ritmul în care vor fi serviţi invitaţii.

 

CONSULTANŢĂ ÎN ORGANIZAREA EVENIMENTELOR


consultanta

Consultanţii SERGIANA vă sprijină în organizarea oricărui gen de evenimente!