Sergiana Center Brasov | Saloane Evenimente
146
page-template-default,page,page-id-146,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,large,
 

SALOANELE IVORY

Saloane-ivory

Saloanele Ivory reunesc două sectoare distincte care pot funcţiona independent sau, la fel de bine, ca o unică şi generoasă sală de banchet. Suprafaţa totală a salonului este de 1050 mp, dar pereţii mobili dispuşi în zona mediană permit compartimentarea acestuia în două incinte de suprafeţe aproximativ egale.


SALONUL PEARL

Salon-pearl

Cromatica deosebită dublează plusul de intimitate datorat dimensiunilor salii. Suprafata de 260 de metri pătrați poate fi adaptată orcărei solicitări de amenajare. Iată două exemple: două sectoare pentru servirea mesei și un ring de dans central, sau zonă pentru lucrări de seminar și spațiu pentru coffee break ori lunch.


SALONUL AURIU

Salonul Auriu

Spaţiul generos de 500 de metri pătrați, cromatica decoraţiunilor şi variantele interesante de iluminare îl pot transforma cu uşurinţă în soluţia perfectă atât pentru un banchet cât și pentru o conferinţă sau alt gen de eveniment business.


SALONUL ARGINTIU

Salonul-Argintiu

Se înscrie în nota generală de eleganţă şi confort caracteristică pentru Sergiana Center, iar cei 330 de metri patrați permit organizarea unor variate tipuri de evenimente, de la nunți, botezuri și aniversări, la seminarii, conferințe, și sesiuni de training.