Sergiana Center Brasov | Saloanele Ivory
144
page-template-default,page,page-id-144,page-child,parent-pageid-146,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,large,
 

SALOANELE IVORY


   În ansamblu sau privite independent, reprezintă una dintre cele mai generoase soluții propuse de Sergiana Center pentru organizarea unui eveniment.
Suprafaţa totală este de 980m², cel rotund însumând 500 de metri pătrati, iar cel patrat, 480 de metri patrati. Pereţii mobili dispuşi în zona mediană transformă cu ușurință incinta într-un salon amplu sau în două saloane cochete, adaptând capacitatea după dimensiunile evenimentelor găzduite. Pereții mobili asigură o izolare fonică până la nivelul de 80 de decibeli, astfel încât evenimentele desfășurate simultan în cele două saloane nu se perturbă reciproc.

Candelabrele elegante și finisajele rafinate definesc nota deosebită a Saloanelor Ivory, iar renovarea din 2013 a consolidat poziția acestora în fruntea topului celor mai modernelocații pentru evenimente din oraș.

Saloanele Ivory sunt dotate cu instalație de sonorizare proprie și o retea de videoproiectoare, astfel încât saloanele sunt adaptabile atât la banchete și petreceri cât și pentru diverse evenimente din clasa business.

Capacitatea Saloanelor Ivory variază în funcție de modul de dispunere a meselor, iar configurațiile utilizate pot include 6, 8 sau 10 locuri la masă.


SALONUL IVORY RING

Dispunerea ringului de dans circular, iluminarea şi decorarea deosebită creează o ambianță specială acestui spațiu care poate găzdui cele mai diverse evenimente şi manifestări. Gradul de confort asigurat invitațiilor este susţinut, dincolo de amenajări, prin instalaţia de climatizare modernă care deserveşte suprafaţa de 550m².


SALONUL IVORY SQUARE

Elegant şi impunător, cu suprafața de 500m², formă rectangulară şi dispunerea laterală a ringului de dans permit adaptarea cu ușurință a acestui spaţiu la o diversitate mare de tipuri de manifestări. Decorul, structura şi iluminarea Salonului Ivory menţin nota generală de eleganţă, distincţie şi confort a centrului de evenimente.


Pentru a stabili configuraţia optimă pentru evenimentul dumneavoastră este important să apelaţi la consultanţii noştri care vă pot ghida pe tot parcursul organizării evenimentului.

Situare: etaj 1, aripa sud-estică a centrului de evenimente ( orientare spre zona verde a parcului )

* Parcare proprie
* Acces – Intrarea 3
* Climatizare
* Garderobă
* Balcon exterior

FACILITĂȚI ȘI SERVICII GRATUITE


Consultanță

ConsultantaVeți întâlni o echipă de profesioniști care vă vor ghida începând cu stabilirea meniului și a listei de băuturi și vor identifica soluții pentru întrebările legate de orice aspect al organizării evenimentului.

Degustare meniu

Degustare-meniuDegustarea meniului se face cu o săptămână înainte de nuntă.

Saloane evenimente

saloane-evenimenteOrganizarea evenimentelor la Sergiana Center nu presupune achitarea unei chirii sau o altă formă de taxare pentru sală.

Personal calificat

Personal-calificatPentru personalul de deservire, atât cel de sală cât și cel auxiliar, nu se percepe nici o formă de plată suplimentară. Calitatea serviciilor este garantată de standardele înalte pe care Sergiana și le-a impus.

Prezentare Saloane

Prezentare-saloaneAlegerea salonului este un moment important. Vizionarea saloanelor alături de consultanţii noştri vă dă posibilitatea să alegeţi spaţiul care răspunde cel mai bine dorinţelor dumneavoastră.

Dotări pentru copii

Dotari-pentru-copiiSpațiile generoase ale complexului permit organizarea unui spațiu dedicat copiilor, iar dotările răspund gustului și exigenței prichindeilor.

Accesorii mese

Accesorii-meseFețe de masă: 10 variante cromatice
Huse pentru scaune: 8 variante cromatice ale accesoriilor.

Cameră de odihnă

Camera-de-odihnaPuteți beneficia de una dintre camerele de repaus din incinta complexului.
Acestea sunt dotate cu grup sanitar propriu, inclusiv cabină de duș.

Accesorii eveniment

Accesorii-evenimentCutie dar.
Vaze tubulare flori eveniment.
Vaze buchet mireasă si nasă.
Suporturi pentru aranjamente florare.
Oglinzi și platouri pentru bufet fructe.

Videoproiector / Flipchart

Videoproiector-FlipchartVa punem la dispoziție videoproiectoare, ecrane de proiecție, flipchart, și o consolă de amplificare cu microfon și pupitru.

Numerotare mese

numerotare-meseVă punem la dispozitie indicatoare cu numerotarea meselor. Ramâne să vă anunțați invitații la ce masă vor sta. Problema listei de meniu se poate rezolva in același mod.

Retea Wireless

WirelessInternet gratuit cu trafic nelimitat.

CONSULTANŢĂ ÎN ORGANIZAREA EVENIMENTELOR


consultanta

Consultanţii SERGIANA vă sprijină în organizarea oricărui gen de evenimente!