Sergiana Center Brasov | Salonul Auriu
151
page-template-default,page,page-id-151,page-child,parent-pageid-146,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,large,
 

SALONUL AURIU


   Asigură o ambianţă deosebită ceea ce transformă evenimentul găzduit într-un moment special.
Spaţiul generos de 500 de metri pătrați, cromatica decoraţiunilor şi variantele interesante de iluminare îl pot transforma cu uşurinţă în soluţia perfectă atât pentru un banchet cât și pentru o conferinţă sau alt gen de eveniment business.

Capacitatea Salonului Auriu variază în funcţie de tipul evenimentului şi sectorul utilizat.
În varianta pentru party, sunt posibile diferite moduri de dispunere a meselor, iar configuraţiile utilizate pot include 6, 8 sau 10 locuri la masă.

Ca și Salonul Argintiu, Salonul Auriu este deservit de bucătărieproprie. Astfel 3 bucătării, amplasate în zone diferite ale clădirii, copiază dispunerea saloanelor, ceea ce permite creșterea gradului de independență a fiecărei săli indiferent de numărul sau dimensiunile celorlalteevenimente găzduitesimultan de Sergiana Center.

Pentru a stabili configuraţia optimă pentru evenimentul dumneavoastră este important să apelaţi la consultanţii noştri care vă pot ghida pe tot parcursul organizării evenimentului.

Situare: mezanin 2, aripa vestică a centrului de evenimente ( orientare spre Bd. Kogălniceanu )

* Parcare
* Acces
* Climatizare
* Lift – da
* Garderobă
* Balcon exterior

FACILITĂȚI ȘI SERVICII GRATUITE


Consultanță

ConsultantaVeți întâlni o echipă de profesioniști care vă vor ghida începând cu stabilirea meniului și a listei de băuturi și vor identifica soluții pentru întrebările legate de orice aspect al organizării evenimentului.

Degustare meniu

Degustare-meniuDegustarea meniului se face cu o săptămână înainte de nuntă.

Saloane evenimente

saloane-evenimenteOrganizarea evenimentelor la Sergiana Center nu presupune achitarea unei chirii sau o altă formă de taxare pentru sală.

Personal calificat

Personal-calificatPentru personalul de deservire, atât cel de sală cât și cel auxiliar, nu se percepe nici o formă de plată suplimentară. Calitatea serviciilor este garantată de standardele înalte pe care Sergiana și le-a impus.

Prezentare Saloane

Prezentare-saloaneAlegerea salonului este un moment important. Vizionarea saloanelor alături de consultanţii noştri vă dă posibilitatea să alegeţi spaţiul care răspunde cel mai bine dorinţelor dumneavoastră.

Dotări pentru copii

Dotari-pentru-copiiSpațiile generoase ale complexului permit organizarea unui spațiu dedicat copiilor, iar dotările răspund gustului și exigenței prichindeilor.

Accesorii mese

Accesorii-meseFețe de masă: 10 variante cromatice
Huse pentru scaune: 8 variante cromatice ale accesoriilor.

Cameră de odihnă

Camera-de-odihnaPuteți beneficia de una dintre camerele de repaus din incinta complexului.
Acestea sunt dotate cu grup sanitar propriu, inclusiv cabină de duș.

Accesorii eveniment

Accesorii-evenimentCutie dar.
Vaze tubulare flori eveniment.
Vaze buchet mireasă si nasă.
Suporturi pentru aranjamente florare.
Oglinzi și platouri pentru bufet fructe.

Videoproiector / Flipchart

Videoproiector-FlipchartVa punem la dispoziție videoproiectoare, ecrane de proiecție, flipchart, și o consolă de amplificare cu microfon și pupitru.

Numerotare mese

numerotare-meseVă punem la dispozitie indicatoare cu numerotarea meselor. Ramâne să vă anunțați invitații la ce masă vor sta. Problema listei de meniu se poate rezolva in același mod.

Retea Wireless

WirelessInternet gratuit cu trafic nelimitat.

CONSULTANŢĂ ÎN ORGANIZAREA EVENIMENTELOR


consultanta

Consultanţii SERGIANA vă sprijină în organizarea oricărui gen de evenimente!