Sergiana Center Brasov | Salonul Pearl
149
page-template-default,page,page-id-149,page-child,parent-pageid-146,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,large,
 

SALONUL PEARL


   Este una dintre cele mai cochete săli ale complexului.
Cromatica deosebită dublează plusul de intimitate datorat dimensiunilor salii. Suprafata de 260 de metri pătrați poate fi adaptată orcărei solicitări de amenajare. Iată două exemple: două sectoare pentru servirea mesei și un ring de dans central, sau zonă pentru lucrări de seminar și spațiu pentru coffee break ori lunch, în cazul evenimentelor business.
În orice situație, existența unui bar generos dedicat evenimentului găzduit se dovedește un detaliu apreciat de către invitați.

Adaptabilitatea Salonului Pearl face ca el să se preteze inclusiv la organizarea de petreceri pentru copii. Spatiul permite amplasarea unui loc de joacă dotat cu elemente gonflabile și jucării diverse, iar zonele pentru servirea mesei pot fi amenajate cu mobilier dedicat copiilor.

Pentru a stabili configuraţia optimă pentru evenimentul dumneavoastră este important să apelaţi la consultanţii noştri care vă pot ghida pe tot parcursul organizării evenimentului.

Situare: etaj 1, aripa sud-estică a centrului de evenimente (orientare spre terenurile de sport )

* Parcare proprie
* Acces
* Climatizare
* Balcon exterior

FACILITĂȚI ȘI SERVICII GRATUITE


Consultanță

ConsultantaVeți întâlni o echipă de profesioniști care vă vor ghida începând cu stabilirea meniului și a listei de băuturi și vor identifica soluții pentru întrebările legate de orice aspect al organizării evenimentului.

Degustare meniu

Degustare-meniuDegustarea meniului se face cu o săptămână înainte de nuntă.

Saloane evenimente

saloane-evenimenteOrganizarea evenimentelor la Sergiana Center nu presupune achitarea unei chirii sau o altă formă de taxare pentru sală.

Personal calificat

Personal-calificatPentru personalul de deservire, atât cel de sală cât și cel auxiliar, nu se percepe nici o formă de plată suplimentară. Calitatea serviciilor este garantată de standardele înalte pe care Sergiana și le-a impus.

Prezentare Saloane

Prezentare-saloaneAlegerea salonului este un moment important. Vizionarea saloanelor alături de consultanţii noştri vă dă posibilitatea să alegeţi spaţiul care răspunde cel mai bine dorinţelor dumneavoastră.

Dotări pentru copii

Dotari-pentru-copiiSpațiile generoase ale complexului permit organizarea unui spațiu dedicat copiilor, iar dotările răspund gustului și exigenței prichindeilor.

Accesorii mese

Accesorii-meseFețe de masă: 10 variante cromatice
Huse pentru scaune: 8 variante cromatice ale accesoriilor.

Cameră de odihnă

Camera-de-odihnaPuteți beneficia de una dintre camerele de repaus din incinta complexului.
Acestea sunt dotate cu grup sanitar propriu, inclusiv cabină de duș.

Accesorii eveniment

Accesorii-evenimentCutie dar.
Vaze tubulare flori eveniment.
Vaze buchet mireasă si nasă.
Suporturi pentru aranjamente florare.
Oglinzi și platouri pentru bufet fructe.

Videoproiector / Flipchart

Videoproiector-FlipchartVa punem la dispoziție videoproiectoare, ecrane de proiecție, flipchart, și o consolă de amplificare cu microfon și pupitru.

Numerotare mese

numerotare-meseVă punem la dispozitie indicatoare cu numerotarea meselor. Ramâne să vă anunțați invitații la ce masă vor sta. Problema listei de meniu se poate rezolva in același mod.

Retea Wireless

WirelessInternet gratuit cu trafic nelimitat.

CONSULTANŢĂ ÎN ORGANIZAREA EVENIMENTELOR


consultanta

Consultanţii SERGIANA vă sprijină în organizarea oricărui gen de evenimente!